Rekordår för bloggen - Besökare och visningar 2015-2019
Rekordår för bloggen – Besökare och visningar 2015-2019

2019 blev ett rekordår för ekonomibloggen. Antalet visningar är närmare 16 000. Som du ser i grafen ovan är ökningen exponentiell ända sedan start. Samma fina utveckling gäller för mina sidor på Facebook och LinkedIn, där framför allt aktiviteten på LinkedIn har skjutit i höjden.

  • For English summary see the end of this post

Global spridning

Jag är överväldigad av hur många länder besökarna kommer ifrån, 98 hittills.

Bloggens besökare kommer från hela världen
Bloggens besökare kommer från hela världen

Den internationella förankringen förklaras med all säkerhet av att jag i hög grad har kommunicerat på engelska. Jag skriver dock till stor del om svenska nyheter. Därför har jag nu beslutat att ändra den språkliga inriktningen och prioritera svenskan (Språkändring | Change of language).

Topp 10 Artiklar

Så vilka ämnen har lockat flest läsare? Av alla 311 artiklar jag har publicerat hittills har följande 10 artiklar och sidor visat sig vara i särklass populärast (startsidan oräknad).

  1. BAS-kontoplanen 2018
  2. Nya BAS 2017
  3. BAS 2019 Nyheter
  4. BFN Frågor och svar om Swish
  5. Nätbutiken (Sida)
  6. Uppdaterad K2 Årsredovisning
  7. Nyhetsbrev (Sida)
  8. Om (Sida, om mig)
  9. Artiklar (Sida, om mina publicerade artiklar)
  10. Wolters Kluwer Nästa säsong

Sidan Böcker hamnade precis utanför, på en fin elfteplats.

Topp 5 Klick

Vad klickar sig läsarna vidare till från mina artiklar? De här länkarna har varit mest besökta.

  1. BAS-kontogruppen
  2. Wolters Kluwer Scandinavia
  3. RedovisningsHuset i Södertälje
  4. Accountor Training Sverige
  5. Norstedts Juridik

Bokföringsnämnden hamnade precis efter på en hedrande sjätteplats.

Ett stort tack!

Ett stort tack för ditt besök. Du gör det värt för mig att underhålla och utveckla denna ekonomiblogg. Välkommen tillbaka kära läsare – och prenumerera här nedanför på inläggen nu, så du inte missar något!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Accountor Training Sverige och från 2020 även för IHM Business School.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Summary in English

2019 has been an All Time High for this blog and for my operation. The number of views are closing to 16,000 and my readers comes from all over the world, 98 countries so far.

A big thank you for your visit. You make it worth it for me to maintain and develop this economy blog. Welcome back dear reader – and subscribe here below to my posts now to not miss anything!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter