Bild på Mats Brockert och Peter Berg hos Srf i Stockholm 2016.
Mats Brockert och Peter Berg hos Srf i Stockholm 2016

Srf konsulterna anlitar mig för två heldagskurser om komponentavskrivningar vintern 2024/25. Det blir ett kärt återseende.

Bakgrund

Srf konsulterna bildades 1936. Här kan du läsa mer om förbundets anrika historik. Jag var med på kongressen 1986 då förbundet firade 50-årsjubileum. Om ett par år är det dags för 90-årsjubileum!

Jag blev medlem i Srf i början av 1980-talet och var auktoriserad redovisningskonsult under många år, först som ARK och sedan i det nuvarande systemet för auktorisation. Under 1990-talet satt jag i ledningen för Srf och hade många olika roller som företrädare för organisationen. Jag höll även många kurser för Srf runt om i landet.

Sedan blev det ett långt uppehåll tills jag 2016 träffade Mats Brockert och Claes Eriksson hos Srf i Stockholm, ett kontor som inte fanns under “min” tid på 1990-talet. Då bedrevs hela verksamheten i ursprungsorten Falun, där vi också hade en del av styrelsemötena.

Kontakter om BAS

Mats Brockert och Claes Eriksson har dubbla roller. Dels är Mats skatteexpert och Claes redovisningsexpert för Srf konsulterna. Dels arbetar de med underhåll och utveckling av BAS-konceptet, på uppdrag av BAS till Srf. Efter mötet 2016 har BAS-kontogruppens tidskrift Bulletinen publicerat en rad artiklar av mig.

Kurser för Srf

Och nu är det alltså dags att hålla kurser för Srf igen, något som passar utmärkt i min nuvarande roll som fristående författare och föreläsare.

Den 26 augusti 2024 ska jag delta i en Redovisningslärardag som Srf arrangerar. Det ser jag fram emot!

Den 16 oktober 2024 och 12 februari 2025 ska jag hålla heldagsutbildningen Fastigheter – Komponentavskrivning för Srf i Stockholm. Du är välkommen att anmäla dig. Jag hoppas vi ses då!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Föreläsningar | Webbinarier | YouTube | Företagsanpassat
Mina bokningar 2025 | 2024 | 2023

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev!

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 500 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg!

Nyhetsbrev