Irini Kallides och Peter Berg i studion, illustrerar Skatte- och Redovisningsdagen med Wolters Kluwer
Irini Kallides och Peter Berg (Bild Malin Vive, © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Den 1 februari 2023 är det dags för nästa omgång av Skatte- och Redovisningsdagen, heldagsutbildning direktsänd från Wolters Kluwers studio i Göteborg.

Här får du en bra helhetsbild av nyheterna både på skatteområdet och redovisningsområdet, och inte minst av hur de två områdena hänger ihop. Något som är alldeles nödvändigt för dig som arbetar med att tillämpa reglerna, oavsett om du är rådgivare till företag, arbetar på en ekonomiavdelning, eller är företagare.

Irini Kallides är skattejurist hos Wolters Kluwer. Hon genomför denna nyhetsdag tillsammans med mig i en lättsam samtalston. Att vi samtalar i stället för att föreläsa blev mycket uppskattat vid premiären den 30 november 2022.

Här kan du läsa mer om nyhetsdagen.

Och här kan du anmäla dig. Nyhetsdagen genomförs på distans, som en livesändning, så du kan delta var du än befinner dig i Sverige.

Nyhetsdagen berättigar till 5,5 utbildningstimmar som aktualitetsutbildning.

Välkommen!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev