Irini Kallides och Peter Berg i studion hos Wolters Kluwer, illustrerar Skatte- och Redovisningsdagen
Irini Kallides och Peter Berg i studion hos Wolters Kluwer (Bild Malin Vive, © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Den 30 november 2022 hade vi äntligen premiär för nysatsningen Skatte- och redovisningsdagen med Wolters Kluwer!

En heldag i direktsändning om nyheter inom skatter och redovisning, presenterade i spontan samtalsform mellan Irini Kallides och mig. Irini är skattejurist hos Wolters Kluwer och jag kommenterade redovisningsaspekter av skattenyheterna. På det här sättet kunde vi ge ett samband mellan nyheterna som vi vet är uppskattat hos redovisningskonsulter, jurister och företagare.

Vi genomför kursen en gång till den 1 februari 2023, även denna gång direktsänt från studion i Göteborg. Därmed kan du delta var du än befinner dig i landet. Här hittar du en beskrivning av kursens innehåll.

Den första premiäromgången gick så bra att vi är alla peppade inför nästa gång!

Möt Vilding filmproduktion

Jag har gjort många sändningar via internet, men det här var första gången i så stor skala. Fyra personer i studion som skötte tekniken och Alexandra Wallerius utanför studion som höll i frågorna från kursdeltagarna.

Vilding Filmproduktion skötte tekniken och var vårt trygga, professionella stöd under hela dagen. Att de så tydligt visade sin uppskattning av vad Irini och jag gjorde betydde mycket!

Teknikerna som producerade Skatte- och redovisningsdagen för Wolters Kluwer
Vilding Filmproduktion: Bildproducent John Andersson, ljudchef Anders Billing, fotograf Fredrik Johansson (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Sändningsproducenten Malin Vive styrde oss med säkerhand så att vi alla kunde genomföra dagen på planerat sätt. Med exakta hålltider och mixat med förberedda inslag för omväxlingens skull. Det vet vi uppskattas av kursdeltagarna!

Irini Kallides i glass samspråk med sändningsproducenten Malin Vive, illustrerar Skatte- och Redovisningsdagen med Wolters Kluwer
Irini Kallides i glatt samspråk med sändningsproducenten Malin Vive (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Andra chansen 1 februari 2023

Starkt uppmuntrade av en härlig känsla från första genomförandet i denna nya lättsamma form så ser vi mycket fram emot nästa gång, inte minst efter all uppmuntran under och efter dagen. Välkommen att boka ditt deltagande till den 1 februari!

Irini Kallides och Peter Berg i studion, illustrerar Skatte- och Redovisningsdagen med Wolters Kluwer
Irini Kallides och Peter Berg (Bild Malin Vive, © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev