Bild på Irini Kallides och Peter Berg illustrerar artikel om vår kurs "Skatte- och redovisningsdagen 2022" för Wolters Kluwer
Irini Kallides och Peter Berg genomför Skatte- och Redovisningsdagen för Wolters Kluwer

Den 30 november är det dags för Skatte- och Redovisningsdagen, som jag genomför för Wolters Kluwer med deras skattejurist Irini Kallides. Du kan alltså delta på distans oavsett var du befinner dig.

Vi täcker inte bara årets skattenyheter utan även årets redovisningsnyheter och hur de hänger ihop. Som redovisningskonsult, revisor och rådgivare behöver du bägge aspekterna. Det får du under denna unika nyhetsdag som vi direktsänder från Amerikaskjulet i Göteborg.

Du har två kurstillfällen att välja på.

Onsdag 30 november 2022 (livesändning)
Onsdag 1 februari 2023 (livesändning)

Skatte- och redovisningsdagen

Du anmäler dig här.

Innehåll

Irini Kallides från Wolters Kluwer svarar för skattefrågorna och jag för innehållet om redovisning. Vi varvar ämnesområdena i en trevlig och omväxlande samtalsform som ger dig en helhetsbild på varje punkt.

Dokumentationen med aktuella skattenyheter och redovisningsnyheter för 2022 uppdateras in i det sista. Nu närmast inväntar vi budgetpropositionen för 2023 och höständringsbudgeten för 2022. Men vi vet redan nu att det här kan du förvänta dig.

INNEHÅLL

Företagsbeskattning
… och sambanden med redovisningen
Nyheter 2022
Rättsfall och ställningstaganden
Nyheter 2023
Personbeskattning
Nyheter 2022
Rättsfall och ställningstaganden
Nyheter 2023
Särskilt för delägare i fåmansföretag
Rättsfall och ställningstaganden
Mervärdesskatt och punktskatter
Nyheter 2022
Rättsfall och ställningstaganden
Nyheter 2023

sKATTE- OCH REDOVISNINGSDAGEN

Välkommen att anmäla dig till en nyhetsdag i nytt format!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev