BG Institut, topplistan oktober 2022 med mig på sjätte plats

BG Institute har publicerat Topplistan oktober 2022 på LinkedIn. På sjätte plats återfinner jag min kurs om årsredovisningar i bostadsrättsföreningar 2023, med betyg 6,61 av 7 möjliga. Mycket roligt!

Jag berättar om den kursen och en till mäklarinriktad kurs i en artikel från 20 augusti 2022.

Kursen blev fullbokad men finns nu som e-kurs. Det berättar BG Institute om i ett annat inlägg på LinkedIn.

Tack för den fina nyheten, BG Institute!

Tillägg 27 november 2022: En till topplista från BG Institute som jag får vara med på, denna gång från slutet av november. Den här gången gäller det Nyhetsdag i Redovisning.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev