Porträttbild på Peter Berg i studion hos Eduhouse
Peter Berg i studion hos Eduhouse (Bild Dan Larsson, Eduhouse, © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Temat är redovisning, skatt och företagsekonomi.

Föreläsningar | Webbinarier | YouTube | Företagsanpassat

Bokningskalendern 2025
Du är välkommen med bokningar för nästa år!

Bokningskalendern 2024
Det finns fortfarande bokningsbara dagar

Du har deltagarna och lokalen, jag har föreläsningen och dokumentationen!

Så här bokar du

Du är välkommen att Kontakta mig för att boka din kurs. Du ser vad som finns tillgängligt i Webbshoppen. Du kan också boka en företagsanpassad utbildning för din organisation – det är ett populärt val.

  • Du kan boka individuellt hos mina arrangörer
    • Länkar finns i listan i början av bokningskalendern för varje år
  • Du kan göra gruppbokningar hos mig
    • I egen regi
    • Du har deltagarna och lokalen – Jag har föreläsningen och dokumentationen!

Utbildningsspråk

Kurserna är på svenska eller engelska. Språket i de listade bokningarna är svenska om det inte står något annat.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Föreläsningar | Webbinarier | YouTube | Företagsanpassat
Mina bokningar 20252024 | 2023

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev!

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som långt över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg!

Nyhetsbrev