Bolagsverket i Sundsvall tar hand om dina årsredovisningar
Bolagsverket i Sundsvall tar hand om dina årsredovisningar (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Den 27 mars 2024 sänder Procountor ett kostnadsfritt webbinarium med mig inför årets bokslutsarbete.

Det är dags för boksluten 2023 nu. Ett bokslut ska presenteras på ett av tre sätt. Som en årsredovisning, ett årsbokslut eller ett förenklat årsbokslut. Vi berättar om skillnaderna och om de senaste nyheterna för vart och ett av alternativen.

Innehåll

Det här kommer jag att berätta om i webbinariet den 27 mars 2024.

 • Presentation av bokslutet
  • Årsredovisning
  • Årsbokslut
  • Förenklat årsbokslut
 • Skattereduktion för investeringar
 • Avskrivningar
  • Metoder för avskrivningar
  • Direktavdrag för investeringar
  • Tillgång eller kostnad?
 • Reserveringar
  • Räntefördelning
  • Periodiseringsfonder
  • Expansionsfond
 • Pensionskostnader
 • Underskrifter
 • Revision
Årsbokslut och årsredovisningar – Nu gäller det

Välkommen att anmäla dig till webbinariet. Det är kostnadsfritt och du kan ladda ner dokumentationen efteråt!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev!

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som långt över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev