Procountor

Från februari 2024 har jag fått uppdraget att varje månad behandla ett aktuellt ämne i en artikel i Procountors blogg och senare samma månad producera ett webbinarium med dem i samma ämne.

Artiklarna kan du läsa utan inloggning och webbinarierna kan du delta i kostnadsfritt.

Först ut är årsredovisningar för bostadsrättsföreningar, ett högaktuellt ämne eftersom vi har nya regler redan för räkenskapsår som började 1 januari 2023 och senare.

Här är hela listan på årets ämnen. Men skulle någon viktig nyhet komma så kan det bli ändringar i listan!

Tack för uppdragen och välkommen som ny uppdragsgivare, Procountor!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev!

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som långt över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev