Porträttbild på Peter Berg i studion hos Eduhouse
Peter Berg i studion hos Eduhouse (Bild Dan Larsson, Eduhouse, © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Måndag 9 oktober 2023 blev det jubileum. Då genomförde jag webbinarium nummer 200 för Eduhouse (hemsidan för Eduhouse)!

Jag har varit med som föreläsare för Eduhouse ända sedan de startade verksamheten 2017. I år är det alltså sjunde året som jag håller webbinarier med Eduhouse. Det blir ett snitt på 29 webbinarier per år, men innan 2023 är slut ska vi ha genomfört ytterligare 18 stycken tillsammans. Och för 2024 är redan ytterligare 19 kurser inplanerade med mig i deras studio i Stockholm.

Just nu håller vi på att producerade helt uppdaterade kurser i utbildningen Fastigheter. Det var kurs nummer 5 i utbildningen, Anskaffningsvärde, som blev jubileumskursen nummer 200. Stort tack för ert upprepade förtroende, Eduhouse!

Egenproducerat originalmaterial

Jag skriver allt kursmaterial själv. Sedan genomför vi varje kurs i Eduhouse studio i Stockholm, under trygg ledning av en av studioteknikerna. Efter genomgången kurs kan deltagarna svara på kontrollfrågor. Auktoriserade redovisningskonsulter och lönekonsulter kan på det sättet få aktualitetstimmar tillgodoräknade.

Alla kurser finns att se som inspelningar för dig som abonnerar. Många av webbinarierna sänds också direkt.

Välkommen att anmäla dig

Välkommen till kurserna och bli fullt uppdaterad. Påbörja en provperiod hos Eduhouse om du inte redan har abonnemang!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev!

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev