Irini Kallides och Peter Berg i studion, illustrerar Skatte- och Redovisningsdagen med Wolters Kluwer
Irini Kallides och Peter Berg (Bild Malin Vive, © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Förberedelserna pågår för fullt inför nya omgångar av vår populära heldagskurs online Skatte- och Redovisningsdagen för Wolters Kluwer.

Skattejuristen Irini Kallides från Wolters Kluwer och jag tar fram dokumentationen just nu. Vi uppdaterar med senaste nytt inom skatter och redovisning och hur de påverkar varandra. Den här dagen ger dig en helhetsbild av nyheterna och hur du hanterar dem i praktiken!

Kurstillfällen 2023 och 2024

Vi genomför Skatte- och Redovisningsdagen som livesändningar från studion hos Wolters Kluwer i Göteborg. Du har två tillfällen att välja på.

  • 29 november 2023
  • 8 februari 2024

Här anmäler du dig: Skatte- och Redovisningsdagen (hemsidan Wolters Kluwer).

Sagt om Skatte- och Redovisningsdagen

Vi lotsar kursdeltagarna genom dagen i ett omväxlande samtal, där Irini står för skattefrågorna och jag för redovisningsaspekterna.

Förra året var det ett nytt upplägg som togs emot mycket väl. Utanför bild tog skatteexperten Alexandra Wallerius emot tittarfrågor löpande och besvarade dem antingen själv, eller lämnade dem till Irini och mig för svar i direktsändning.

Så här tyckte några av deltagarna (hämtat från Wolters Kluwers hemsida).

”Det var en ytterst bra kombination med skatt och redovisning kombinerat. Föreläsarna presenterade materialet på ett utomordentligt sätt, lugnt och pedagogiskt. Ingen hets. Man hann med att anteckna lite smått.” 

“Mycket bra att på ett enkelt sätt få en uppdatering av nyheter på skattefronten och möjligheten att ställa frågor.” 

“Det var en bra kombination med varvad redovisning och beskattning. Att få nyheter presenterade och tolkade åt sig. Mycket lättare att lyssna in än läsa in själv.”

“Mycket bra och kunniga föreläsare, och det var helt suveränt att ni “pratade med” varandra. Det gjorde mycket.”

“Mycket bra upplägg. Ni växlade bra mellan skatterna och redovisningen.”

Välkommen att anmäla dig!

Här anmäler du dig: Skatte- och Redovisningsdagen (hemsidan Wolters Kluwer).

Du deltar på distans, online i direktsändning, och du har möjlighet att ställa frågor under dagen. Varmt välkommen hälsar Irini och jag!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: NyhetsbrevBESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!


Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som långt över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev