Bild på byggnaden för Södertälje Science Park, där SEB har sitt kontor
SEB i Södertälje har sitt kontor i samma byggnad som Södertälje Science Park (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

SEB bjöd in RedovisningsHuset i Södertälje att berätta om skattenyheter 2023 på ett personalmöte. Trevligt! Jag fick uppdraget att genomföra skatteinformationen och den 24 februari 2023 var det dags. Jag fick sällskap av skattejuristen Åsa Ljungnér från RedovisningsHuset och av Edith Lau från moderbolaget Metric i Stockholm.

Vi fick hela personalmötet på en timme till vårt förfogande. Vi hann med mycket, inklusive kunniga frågor som gav liv åt genomgången. Deltagarna fick en digital dokumentation efteråt som visade vad vi hade gått igenom, med ytterligare information på de olika områdena.

Jag fick fria händer att utforma genomgången och valde ut följande.

Skattenyheter 2023
Viktiga värden
Privatbeskattning
Fåmansföretag
Företagsbeskattning
Skattereduktioner
2023 – Vad är på gång?

Personalmöte för SEB Södertälje

Jag gjorde urvalet inom varje område med tanke på att vi riktade oss till medarbetare på en bank, och att de arbetar med både företagsfinansiering och privatfinansiering. Efter genomgången fick vi mycket uppskattande kommentarer och omdömet att urvalet träffade rätt. Roligt!

Vi har haft många genomgångar med SEB genom åren, men pandemin innebar en paus. Nu är vi igång igen, med mersmak. Redan efter mötet fick vi förfrågan om att komma tillbaka nästa år om vi ville, något vi givetvis bekräftade på en gång.

Tack till SEB för att vi fick förtroendet att genomföra denna personalinformation, och tack till RedovisningsHuset i Södertälje som gav mig förtroendet att genomföra informationen!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev!BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD


Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev