Bravida, huvudkontoret i Hägersten, Stockholm, illustrerar artikel om företagsanpassad utbildning i bokföringslagen för BG Institute
Bravida, huvudkontoret i Hägersten, Stockholm (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se) – Företagsanpassad utbildning i bokföringslagen för BG Institute

Ekonomiansvariga hos Bravida fick en genomgång av bokföringslagen (BFL) med mig den 13 oktober 2022. Vi ägnade eftermiddagen åt att gå igenom valda delar av BFL i jämförelse med vägledningen Bokföring (BFNAR 2013:2).

Tack för förtroendet, Bravida och BG Institute som anlitade mig för att utforma och genomföra kursen!

Byggjätte med anor

Så här presenterar Bravida sig på hemsidan.

Bravida har sitt ursprung i BPA, ett svenskt bygg- och installationsföretag som lade grunden till Bravida år 1922. År 2015 noterades Bravida på Nasdaq Stockholm.

I år är det ett historiskt år för Bravida när vi 2022 fyller hela 100 år. Se filmen som visar vår resa från starten 1922. Nu ser vi fram emot 100 fantastiska år till! 

Från tolv byggnadsgillen till Nasdaq

Filmen som Bravida hänvisar till finns på YouTube.

Bravidas bakgrund är också ett stycke svensk företagshistoria. Visste du att i Stockholm var de bland mycket annat med om att bygga Tranebergsbron, ABC-staden Skärholmen, Globen (nu Avicii Arena), Citybanan och Friends Arena?

Bland projekten i andra delar av Sverige hittar vi köpcentret Triangeln i Malmö, Facebooks datacenter i Luleå, samt fastighetsdrift och underhåll för alla Stadiums butiker i hela landet. Dessutom är Bravida delaktiga i många projekt utanför landets gränser.

Sedan snart 20 år fokuserar Bravida dessutom alltmer på installation och drift av el, vvs och ventilation.

Här ser du en fin exposé över märkesår i Bravidas historia. Du kommer säkert att känna igen många av händelserna. Skrolla ner på deras sida så ser du årtalen med text och bild.

Bravida 100 år 2022, från huvudkontoret i Hägersten, Stockholm, illustrerar artikel om företagsanpassad utbildning i bokföringslagen för BG Institute
Bravida 100 år 2022, från huvudkontoret i Hägersten, Stockholm (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Tack för att jag fick tillfälle att hålla en givande utbildning, Bravida, med aktiva deltagare och tankeväckande frågor!

Företagsanpassat med BG Institute

Vill du också ha en företagsanpassad genomgång hos din organisation? Kolla möjligheterna att boka skräddarsytt genom BG Institute!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev