Wistrand Advokatbyrå, logo illustrerar artikel om företagsanpassad utbildning i redovisningsrätt
Kurs i redovisningsrätt hos Wistrand Advokatbyrå

Advokater och jurister hos Wistrand Advokatbyrå ägnade en eftermiddag åt redovisningsrätt med mig den 11 oktober 2022, i kursen Redovisningsrätt för jurister. Tack för förtroendet, Wistrand Advokatbyrå, och BG Institute som anlitade mig för att utforma och genomföra kursen.

Vi höll till i deras stora mötesrum i Stockholm, men kollegor från Göteborg var också med på ljud och bild via Teams. Många av deltagarna arbetar med fastighetsöverlåtelser, men deltagare fanns också med från flera andra områden. Totalt sett mycket kvalificerade deltagare som är djupt insatta i fastighetsjuridik, skatterätt med mera, men som ville veta mer om hur redovisningen fungerar i sammanhanget.

Genomgången väckte många intressanta frågor, såväl för mig som för deltagarna. Och snart ska vi ses igen för en genomgång inriktad på redovisning vid försäljningar av fastigheter på olika sätt.

En av Sveriges ledande fullservicebyråer

Så presenterar sig Wistrand Advokatbyrå på sin hemsida. Jag har lätt att tro på den presentationen efter att ha träffat deltagarna under kursen i redovisningsrätt. Frågorna andades djup kompetens och engagemang.

Wistrand Advokatbyrå har hela 200 medarbetare fördelade på två kontor, i Göteborg och Stockholm. Verksamheten startade redan 1915 i Göteborg. Läs om deras intressanta historia!

Företagsanpassat med BG Institute

Vill du också ha en företagsanpassad genomgång hos din organisation? Kolla möjligheterna att boka skräddarsytt genom BG Institute!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 2023 | 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Information: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Vill du hålla dig uppdaterad?

Gör som över 1 000 andra ekonomiproffs – Ta emot mina korta nyheter och länkar om redovisning och beskattning direkt till din inkorg, varje månad!

Nyhetsbrev