Porträttbild av Peter Berg
Peter Berg (Bild: Sofia Lindholm, Accountor, har beskurits)

Temat är redovisning, skatt och företagsekonomi.

Föreläsningar | Webbinarier | YouTube | Företagsanpassat

Bokningskalendern 2023 – Du är välkommen med bokningar för nästa år!

Bokningskalendern 2022 – Våren är fullbokad sedan länge, men hösten har fortfarande utrymme för några ytterligare utbildningar.

Så här bokar du

Du är välkommen att Kontakta mig för att boka din kurs. Du ser vad som finns tillgängligt i Webbshoppen. Du kan också boka en företagsanpassad utbildning för din organisation – det är ett populärt val.

  • Du kan boka individuellt hos mina arrangörer
    • Länkar finns i listan i början av varje bokningskalender
  • Du kan göra gruppbokningar hos mig
    • I egen regi
    • Du har deltagarna och lokalen – Jag har föreläsningen och dokumentationen!

Utbildningsspråk

Kurserna är på svenska eller engelska. Språket i de listade bokningarna är svenska om inget annat anges.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi. Kurserna genomförs både på distans och för deltagare på plats.

Mina bokningar 20232022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget och utifrån behoven i din organisation.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev