Personer som spelar schack symboliserar chefer och ledare
Skapa beredskap för alternativa händelser med aktiv ekonomistyrning (Bild: Piqsels)

Jag har fått förtroendet av BG Institute att skapa den nya heldagskursen Företagsekonomi för chefer och ledare.

Denna kurs ska ge dig kunskap om och ökad förståelse för bland annat ekonomistyrning, personligt ansvar och analyser. Du kommer att få med dig tips och råd för att känna dig trygg i att hantera den ekonomiska delen av ditt totalansvar.

Att leda verksamheten fram till uppsatta mål kan påminna om ett schackspel, där du behöver alternativa strategier beroende på utfallen efter vägen. Det tar vi upp här genom viktiga ekonomiska samband, på överskådliga och ibland oväntade sätt.

Länken till kursbeskrivningen ger dig bra information om innehållet. Men vi har också skapat en guide i fyra punkter, som ger dig en försmak av innehållet. Varsågod!

Kursen genomförs den 23 november 2021 i Stockholm. Du kan också välja att delta på distans, via vår livesändning.

Se guiden och läs kursbeskrivningen. Jag ser fram emot att träffa dig den 23 november, personligen eller på distans!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev