Joakim Sörensen från Trooper Media
Joakim Sörensen från Trooper Media (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

BG Institute har spelat in två korta filmer med mig, en som presenterar mig och en om kommande nyhetsdagar i redovisning. Filmerna finns på hemsidan hos BG Institute och nu finns de också på min YouTube-kanal.

Jag presenterar mig

I en av filmerna berättar jag om mig själv, mitt arbete som författare och mina uppdrag för BG Institute. Du hinner se filmen, den är på 47 sekunder!

Redovisningsdagar 2021

Den 13 november 2020 höll jag min första nyhetsdag i redovisning, livestreamad från BG Institute i Stockholm.

Nu är två nyhetsdagar för 2021 inbokade, den 17 november i Stockholm och 18 november i Göteborg. Vi hoppas på att återigen kunna genomföra utbildningar på plats, men deltagarna kan också välja att vara med på distans. Jag berättar om nyhetsdagarna på 30 sekunder!

Välkommen till kurserna och till min YouTube-kanal!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Under 2020 har företagsanpassade genomgångar genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev