Resultatanalys - Intervjuad av Lisa Bjerre i Finagos blogg
Bild: Pxfuel

Lisa Bjerre har intervjuat mig för Finago Blog om resultatanalys med nyckeltal.

  • For English summary see the end of this post

BAS Nyckeltal lönsamt verktyg

Jag har haft glädjen att utforma och genomföra flera utbildningar om BAS Nyckeltal i olika sammanhang under 2019 (BAS Nyckeltal nytt webbinarium). Det föranledde Lisa Bjerre att intervjua mig för en artikel i Finagos Blogg.

Här ser du hennes artikel Resultatanalys – 5 sätt att lösa problem med rätt nyckeltal. Läs artikeln och se vad rubriken syftar på!

Tack för ert fina gensvar, Lisa och Finagos Blogg!

Artiklar och intervjuer

Se mer om artiklar av och intervjuer med mig här.

Var med på utbildningen!

Webbinariet sändes den 7 november 2019 och det spelades in så att du kan se det när som helst i efterhand. Med webbinariet följer en utförlig dokumentation. Du som är auktoriserad redovisningskonsult får också aktualitetspoäng efter genomgången utbildning. Abonnera och utveckla din kompetens!

Anmäl dig

Summary in English

I have been interwieved by Lisa Bjerre at Finagos Blog on analyzing corporate performance using BAS Key Ratios.


Utbildningar

Ämnen som jag täcker här i bloggen håller jag också utbildningar och webbinarier om, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Accountor Training Sverige och från 2020 även för IHM Business School och BG Institute.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter