IHM Business School logo

IHM Business School has signed a general agreement to hire me as a teacher, beginning February 2020 in Stockholm, Sweden (Lectures IHM Business School). The education will be in Swedish about Swedish accounting and taxation, legislation and standards. Therefore the rest of this article will also be in Swedish.

In Swedish

IHM Business School har tecknat ramavtal om att anlita mig som lärare i Stockholm (Föreläsningar IHM Business School ).

Mina två första uppdrag är att genomföra utbildningarna Löpande redovisning och Bokslut, från februari till juni 2020. Deltagarna kommer från YH-utbildningen Ekonomi & redovisningskonsult.

Jag har lång och omfattande erfarenhet som föreläsare och yrkesverksam redovisningskonsult. Jag har också suttit med i ett par ledningsgrupper för YH-utbildningar i andra organisationer och därmed varit med om att utforma YH-utbildningar. Detta blir dock första gången som jag ska arbeta som lärare i en längre sammanhållen utbildning. Jag har fått mycket fria händer att utforma schemat, så att jag kan kombinera uppdragen för IHM med alla mina andra ordinarie uppdrag.

Läraruppdragen hos IHM är spännande utmaningar som kommer att ge mig utvecklande erfarenheter. Jag tackar för förtroendet och ser fram emot nya uppgifter och kollegor hos IHM!

Peter Berg (Photo Sofia Lindholm, Accountor)
Peter Berg (Photo Sofia Lindholm, Accountor)

Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Visit the Web Shop and get inspired! | Besök Nätbutiken och bli inspirerad!

Method: Bringing Theory to Practice
Results: Web Shop
Stay Informed: Newsletter


Subscribe to this Blog by Email

Newsletter  |  Nyhetsbrev