Utbildning hos RedovisningsHuset

October 1, 2019 I visited RedovisningsHuset i Södertälje, Sweden, for lectures In my own management on various legal topics.

  • Benefits of Free Car 2019
  • The Board’s Personal Responsibility
  • New Taxation on Transfer of Your Business to the Next Generation

The education was conducted in Swedish, applying Swedish regulations. Therefore the rest of this article will be in Swedish.

In Swedish

Den 1 oktober 2019 höll jag utbildning hos RedovisningsHuset i Södertälje om skattefrågor och bolagsrättsliga frågor I egen regi .

  • Bilförmåner 2019
  • Styrelsens personliga ansvar
  • Nya skatteregler för generationsskiften i aktiebolag

Det blev många frågor, synpunkter och bra diskussioner under genomgångarna. Härligt!

RedovisningsHuset har många auktoriserade redovisningskonsulter. De kan tillgodoräkna sig aktualitetspoäng från utbildningarna jag håller hos dem, det blir ju en extra bonus!

Företaget

RedovisningsHuset i Södertälje grundades 1984 och har idag 24 medarbetare. Jag var aktiv delägare i RedovisningsHuset till 2014, då jag övergick till att arbeta som författare och föreläsare på heltid, men jag anlitas fortfarande löpande för olika uppdrag. Mycket trevligt att få behålla kontakten med detta gäng!

Sveriges ledande branschorganisation Srf konsulterna har utsett RedovisningsHuset i Södertälje till En av Sveriges tre bästa redovisningsbyråer 2019, därav bilden du ser högst upp! Det var förstås extra roligt att hålla utbildning med dem i kölvattnet av denna uppmärksamhet.

RedovisningsHuset i Södertälje AB Nyhetsbrev Newsletter

Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Visit the Web Shop and get inspired! | Besök Nätbutiken och bli inspirerad!

Method: Bringing Theory to Practice
Results: Web Shop
Stay Informed: Newsletter


Subscribe to this Blog by Email

Newsletter  |  Nyhetsbrev