Riksbyggen, huvudkontoret i Stockholm (Bild: Wikimedia Commons)
Riksbyggen, huvudkontoret i Stockholm (Bild: Wikimedia Commons)

September 26, 2019 I travelled to Riksbyggen in Västerås for a whole-day lecture at their economy center. They had booked me to cover two topics.

  • Instant Deductions for Real Estate
  • Analyzing Financial Reports

The education was conducted in Swedish, applying Swedish regulations. Therefore the rest of this article will be in Swedish.

In Swedish

Den 26 september 2019 höll jag en heldagsutbildning hos Riksbyggen i Västerås. De hade bokat mig för genomgångar av två ämnen.

  • Direktavdrag för fastigheter
  • Räkenskapsanalys

Det här var fjärde gången jag hade det stora nöjet att hålla utbildning hos Riksbyggen och första gången i egen regi. Jag har skrivit om de tidigare tillfällena i bland annat artikeln Teaching for Riksbyggen Västerås | Företagsanpassad utbildning.

  1. 2016-11-16, Stockholm: Företagsanpassad utbildning i programvaran Bokslut, anlitad av Wolters Kluwer Scandinavia
  2. 2017-11-27, Västerås: Företagsanpassad utbildning “Bokslut med inriktning mot årsredovisning och skattefrågor”, anlitad av Wolters Kluwer Scandinavia
  3. 2018-02-19, Västerås: Företagsanpassad utbildning “Skatt med inriktning mot bolagsdeklaration och skattefrågor”, anlitad av Wolters Kluwer Scandinavia
  4. 2019-09-26, Västerås: Företagsanpassad utbildning “Direktavdrag för fastigheter” och “Räkenskapsanalys”, i egen regi

2019-02-07 var en stor dag. Då blev jag officiellt godkänd som leverantör till Riksbyggen. Av det skälet, och eftersom genomgångarna den 26 september inte hade något att göra med programvarorna från Wolters Kluwer, genomförde jag utbildningarna den 26 september i egen regi.

Företaget

Riksbyggen är en kooperativ organisation som verkar över hela Sverige med att utveckla bostäder i nyproduktion. Dessutom är Riksbyggen en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med kunder som är bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare och offentliga fastighetsägare. Se deras intressanta historia på Om Riksbyggen!

Medarbetarna är många och ambitiösa. Utbildningsdagen fylldes av intressanta diskussioner. Tack för ännu en mycket trevlig dag hos er! Tack också till Wolters Kluwer som så beredvilligt gav sitt tillstånd till att jag genomförde denna dag själv, trots att det var de som gav mig kontakten från början!

Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Visit the Web Shop and get inspired! | Besök Nätbutiken och bli inspirerad!

Method: Bringing Theory to Practice
Results: Web Shop
Stay Informed: Newsletter


Subscribe to this Blog by Email

Newsletter  |  Nyhetsbrev