Humlegården, nära BG Institute i Stockholm
Nyhetsdag i redovisning 2021 hos BG Institute i Stockholm 17 november, vid vackra Humlegården (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Förra veckan bjöd på Sverigeturné i miniatyr för BG Institute. Jag genomförde tre kurser på tre dagar, i våra tre största städer. Alla tre kurserna genomfördes för deltagare på plats, men samtidigt även för deltagare på distans via livesändning.

Du kan redan nu anmäla dig till Nyhetsdag i redovisning 2022 som arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö samt på distans.

Du kan också anmäla dig till kommande omgångar av Skattefrågor för företag med fastigheter som arrangeras i Stockholm 29 november 2021 och 26 april 2022. Den 29 november är fullbokad för deltagare på plats, men det finns ett fåtal platser kvar för livesändningen.

Hotell Scandic Crown, Göteborg, kurs med BG Institute
Nyhetsdag i redovisning 2021 på Scandic Crown i Göteborg 18 november (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)
Hotell Radisson Blu, Malmö, kurs med BG Institute
Skattefrågor för företag med fastigheter på Radisson Blu i Malmö 19 november (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Välkommen att anmäla dig till någon av alla mina kurser, eller något i det övriga stora utbudet hos BG Institute!

  • Peter Berg, föreläsarpresentation hos BG Institute och kurslista

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev