Porträttbild av Peter Berg
Peter Berg (Bild: Sofia Lindholm, Accountor, har beskurits)

Wolters Kluwer bad mig skriva en krönika om vårt ständiga behov av att utbilda oss. Att hela tiden utvecklas. Jag tackade genast ja, eftersom detta är ett kärt område för mig.

Dels har jag ett inre behov av att hela tiden lära mig mer och förstå mer. Det är ju vad som gör både arbetet och livet så mycket roligare!

Dels arbetar jag med utbildning, som föreläsare och författare. Jag skriver i krönikan om att bästa sättet att lära mig är att lära ut. Jag tror många känner igen sig här. För att kunna förklara något för en annan människa måste jag ju själv verkligen ha förstått det vi pratar om.

Wolters Kluwer har nu publicerat krönikan på sin hemsida, i den hedrande avdelningen Expertinsikter. De puffar också för artikeln i sociala medier. Tack, Wolters Kluwer!

Axet: Refreshed participants returns after a break | Uppfriskade deltagare återvänder efter en paus
Axet: Uppfriskade kursdeltagare återvänder efter en paus (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels för uppdragsgivare som är Ledande arrangörer av utbildningar, dels i egen regi.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev