Logo för programvaruföretaget Visma SPCS

Visma SPCS har anslutit sig till listan över ledande Programvaruföretag som erbjuder elevlicenser till studenter med min lärobok Externredovisning. Välkommen, Visma!

Elevlicenserna ger studenterna möjlighet att träna i programvaror på ett realistiskt sätt. Visma tillhandahåller Visma eEkonomi och Visma Skatt Proffs till högskolor som vill använda dem i undervisningen. De får också tillgång till övningar och hjälpsidor.

Visma ger intryck av att ha satsat på en genomtänkt lösning för studerande. Det är en bra strategi som skapar ambassadörer för programvarorna, när deltagarna kommer ut i arbetslivet efter färdiga studier.

Verksamheten startade 1984 och 2021 har Visma SPCS över 500 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Växjö. Enligt deras egen uppgift har de 1,1 miljoner användare av sina produkter, en imponerande siffra.

Fortnox och Wolters Kluwer Scandinavia har funnits med på sidan Programvaruföretag sedan starten för läroboken, och får alltså sällskap nu av Visma. Härligt med ett sådant stöd från ledande programleverantörer i Sverige. Min förhoppning är att kombinationen av att studera med min lärobok, och att träna i en eller flera av dessa programvaror, blir en oslagbar kombination för eleverna. Tack till er alla!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev