Betänkande 30 juni, bild på omslaget till betänkandet
Betänkande 30 juni 2021 om modernare bokföringslag med mera (SOU 2021:60)

Jag har tagit fram en ny kurs om betänkandet Förenklingar för mikroföretag och modernisering av bokföringslagen. Kursen är på ca en timme och spelas in med Eduhouse den 27 oktober 2021, med titeln Modernisering av bokföringslagen.

Innehåll

Det här är huvudpunkterna.

Innehåll

1. Enklare regelverk för mikroföretagande
2. Modernisering av bokföringslagen
3. Tydligare regler för kombiuppdrag
• Särskilda yttranden
• Källor

Kursen “Modernisering av bokföringslagen”

Välkommen till kursen. Påbörja en provperiod hos Eduhouse om du inte redan har abonnemang!

Du kan läsa mer om betänkandet i en artikel här på bloggen.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev