Tangentbord med knappen "Quiz"
(Bild: animatedheaven, flickr)

Premiär – Jag har blivit quiz-författare. BG Institute har skapat en ny avdelning på sin hemsida, Quiz – Testa dig själv! I dagsläget finns det 16 quiz här som täcker olika juridiska områden.

Den nya sidan utmanar dig med följande:

Ta ett av våra quiz för att säkerställa din kunskaper och få tips om hur du kan bli bättre.

BG Institute Quiz – Testa dig själv!

När turen kom till att skapa ett quiz om redovisning så vände sig BG Institute till mig. Roligt tyckte jag, och konstruerade omgående frågor som den som går mina kurser kan svara på.

Så nu finns det ett quiz för det viktiga området Redovisning också. Kan du svaren? Med eller utan att ha gått mina och våra kurser? Testa!

Här kan du se vilka utbildningar jag håller för BG Institute.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev