Apotek Hjärtat
Förslaget att höja SGI, är det nästa års viktigaste nyhet? Apotek Hjärtat (commons.wikimedia.org, har beskurits)

Nu har en ny utgåva av mina ekonominyheter kommit ut. Är du inte prenumerant? Oroa dig inte, du hittar nyhetsbrevet i Arkivet. Där kan du också prenumerera på din egen utgåva.

Nyhetsbrev med innehåll!

Det här kan du läsa om den här gången, som vanligt med gott om länkar till fördjupningar.

2021 | 45 år i branschen | 40 år med egen verksamhet

Ekonominyheter på YouTube september
Härlig heldag med Ålandsbanken för BGI
Möt Mikael Svensson, Accountor
Företagsekonomi för jurister – Ny kurs för BGI
Föreläsningar under september
Nya bokningar under september, för våren 2022
Bokningskalendern 2021-2022
Aktuella nyhetsprodukter om ekonomi

INNEHÅLLET I SENASTE UTSKICKET

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev