IHM i Stadshagen, Stockholm
IHM i Stadshagen, Stockholm (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Nu har en ny utgåva av mina ekonominyheter kommit ut. Är du inte prenumerant? Oroa dig inte, du hittar nyhetsbrevet i Arkivet. Där kan du också prenumerera på din egen utgåva.


Nyhetsbrev med innehåll!

2021 | 45 år i branschen | 40 år med egen verksamhet

Ekonominyheter på YouTube
BFN uppdaterar K-regler
BFN uppdaterar vägledningen Bokföring
BFN har uppdaterat vägledningen Fusion
IHM tar in läroboken Externredovisning igen
Skattefrågor för fastigheter – Ny kursomgång med BG Institute
Föreläsningar juni 2021
Nya bokningar
Bokningskalendern 2021 och 2022
Aktuella nyhetsprodukter om ekonomi
Min lärobok och mina handböcker

INNEHÅLLET I SENASTE UTSKICKET

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev