IHM har stora, fina och fräscha lokaler, fyllda med trevliga elever och medarbetare
IHM i Stockholm (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

IHM Business School har bokat mig som lärare för tre kurser i Stockholm under vårterminen 2022, sammanlagt 50 kursdagar. Det är samma omfattning som under våren 2021. Tack för förtroendet!

  • IHM – Mina kurser för IHM 2020-2022
  • 2022 – Min bokningskalender för 2022

IHM har också godkänt att vi använder min lärobok Externredovisning som kurslitteratur för mina kurser under 2022, liksom under 2021. Tack IHM!

  • Externredovisning – Portalen här på ekonomibloggen med löpande stöd för läroboken

Vårterminen har just slutat, den 18 juni, men redan är två härliga nyheter här inför nästa år. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete. 🙂


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev