Skärmdump med Peter Berg från sändningen av e-kursen
(Bild: Joakim Sörensen – © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Nu har en ny utgåva av mina ekonominyheter kommit ut. Är du inte prenumerant? Oroa dig inte, du hittar nyhetsbrevet i Arkivet. Där kan du också prenumerera på din egen utgåva.


Nyhetsbrev med innehåll!

2021 | 45 år i branschen | 40 år med egen verksamhet

Ekonominyheter på YouTube
Skattefrågor för fastigheter – Ny kurs med BG Institute
Omställningsstödet – Ny kurs med BG Institute
Föreläsningar april och maj 2021 – Fortsatt högtryck
Nya bokningar – Fortsatt många bokningar 2022
Bokningskalendern 2021 och 2022
Aktuella nyhetsprodukter om ekonomi
Min lärobok och mina handböcker

Innehållet i senaste utskicket

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev