Skärmdump med Peter Berg från sändningen av e-kursen
(Bild: Joakim Sörensen – © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Den 25 maj 2021 genomförde jag den första omgången av kursen Skattefrågor för fastigheter – Ny kurs för BG Institute. Förhandsintresset var stort och dagens genomgång var fullbokad, med väntelista!

Nästa chans 3 juni

Nästa omgång av kursen är den 3 juni 2021 – Välkommen. 🙂

Kursen genomförs än så länge på distans, men i höst hoppas vi kunna komma igång även med fysiska utbildningar igen. Nya omgångar av kursen är inbokade i Göteborg, Malmö och Stockholm under hösten 2021 och våren 2022. Efter den 3 juni har du nya chanser 21 oktober, 19 november och 29 november 2021 samt 26 april 2022.

På sidan BG Institute ser du vilka bokningar jag har för närvarande.

Trooper Media skötte tekniken

Joakim Sörensen från Trooper Media övervakade tekniken under dagen. Det var andra gången jag fick nöjet att arbeta med honom och tredje gången med Trooper Media. Företaget finns på Instagram (instagram.com/troopermediasweden) och vill du kontakta dem så har de mailadressen hello@troopermedia.se.

Joakim Sörensen, Trooper Media
Joakim Sörensen, Trooper Media (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Effektiv försäljning

Under dagen fick jag tillfälle att träffa Richard Junell, Senior Sales Account Manager hos BG Institute. Han är en av de duktiga säljarna i organisationen som ser till att jag har deltagare till mina kurser för dem. Tack för stödet, Richard.

Richard Junell, BG Institute
Richard Junell, BG Institute (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Följ länken i början av inlägget så hittar du information om innehållet i kursen, datum och orter för kommande omgångar med mera. Välkommen att anmäla dig!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev