Skärmdump från kursen Omställningsstöd
Bild: Alexander Andersson, © Peter Berg, peter@hpberg.se

Den 18 maj 2021 genomförde jag en livesändning av e-kursen Omställningsstödet – Så ska stöden redovisas och beskattas hos BG Institute i Stockholm. Med mig hade jag en premiärgrupp av deltagare som var uppkopplade live. Men nu har du tillgång till kursen även som inspelning, med dokumentation.

Du har en beskrivning av innehållet i e-kursen i inlägget Omställningsstödet – Ny kurs för BG Institute.

Alexander Andersson från Axad Media skötte tekniken, ett tryggt stöd.

Alexander Andersson, Axad Media
Alexander Andersson, Axad Media (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Det ser folktomt ut men härifrån når vi kursdeltagare över hela landet, live och inspelat. Vi ligger helt rätt i tiden med den digitala tekniken för distanskurser!

Alexander Andersson frilansar från sitt eget företag Axad Media och är ofta bokad av BG Institute. Vi kommer att träffas igen den 3 juni, när jag genomför ett av flera inbokade tillfällen om Skattefrågor för fastigheter – Ny kurs för BG Institute. Här ser du Alexanders arbetsmiljö vid kontrollbordet.

Alexander Andersson, Axad Media
Alexander Andersson, Axad Media (Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Välkommen till e-kursen om omställningsstödet!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev