År 2022
År 2022 (Bild: Tumisu, pixabay.com – Har beskurits)

Bara april 2021 ännu, men redan är siktet inställt på nästa år. Förklaringen finns i nyhetsbrevet.

Nu har en ny utgåva av mina ekonominyheter kommit ut. Är du inte prenumerant? Oroa dig inte, du hittar nyhetsbrevet i Arkivet. Där kan du också prenumerera på din egen utgåva!


Nyhetsbrev med innehåll!

45 år i branschen, 40 år med egen verksamhet!

Ekonominyheter på YouTube
Möt Bo Nordlund
Möt Marcus Johansson
K-10 Utnyttja utdelningsutrymmet (ny kurs med Eduhouse)
Utbildningar 2022
Föreläsningar mars 2021
Nya bokningar
Bokningskalendern 2021 och 2022
Aktuella nyhetsprodukter om ekonomi
Min lärobok och mina handböcker

Innehållet i senaste utskicket

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev