Axet: Refreshed participants returns after a break | Uppfriskade deltagare återvänder efter en paus
Axet: Uppfriskade deltagare återvänder efter en paus (Photo: © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Temat är redovisning, skatt och företagsekonomi.

Föreläsningar | Webbinarier | YouTube | Företagsanpassat

Bokningskalendern 2022 – Våren är redan välfylld, men du är välkommen med bokningar för nästa år!

  • Uppdatering 19 maj 2022: Året 2022 är nu fullbokat, men du är välkommen att boka utbildningar från mars 2023

Våren 2021 är fullbokad, men i höst finns det fortfarande utrymme för några ytterligare utbildningar.

Så här bokar du

Du är välkommen att Kontakta mig för att boka din kurs. Du ser vad som finns tillgängligt i Webbshoppen. Du kan också boka en företagsanpassad utbildning för din organisation – det är ett populärt val!

  • Du kan boka individuellt hos mina arrangörer
    • Länkar i listan i början av bokningskalendern för 2022 och 2021
  • Du kan göra gruppbokningar hos mig
    • I egen regi
    • Du har deltagarna och lokalen – Jag har föreläsningen och dokumentationen!

Utbildningsspråk

Kurserna är på svenska eller engelska. Språket i de listade bokningarna är svenska om inget annat anges.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnen jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

Mina bokningar 2022 | 2021 | 2020

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Sedan år 2020 har de företagsanpassade genomgångarna genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev