Peter Berg i internetstudion hos Eduhouse, Stockholm
Peter Berg i internetstudion hos Eduhouse, Stockholm (Bild: © Diana Doss)

Jag har tagit fram ett nytt kursmaterial för Accountor Eduhouse om årets nyheter i BAS-kontoplanen. Jag genomför kursen den 23 februari 2021. Eduhouse håller dessutom tillgänglig som inspelning i abonnemanget, från några dagar därefter.

BAS-produkterna är levande och utvecklas hela tiden. Här får du en överblick över årets nyheter. Dessutom följer vi upp nuläget för var och en av BAS-produkterna i hela BAS-konceptet. Hur påverkar nyheterna din löpande redovisning och dina bokslut? Det får du reda på här!

Innehåll

Jag genomför kursen i två avsnitt om ca 30 minuter vardera.

Nyheter 2021
BAS-verksamheten
Kontotabeller
Bokföringsboken

Avsnitt 1

Bokslutsboken
Nyckeltalen
Bulletinen
6 tips för din kontoplan
2 syften med din kontoplan
Källor

Avsnitt 2

Välkommen till kursen. Teckna abonnemang hos Eduhouse om du inte redan har det!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Under 2020 har företagsanpassade genomgångar genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev