Förstoringsglas på text, symboliserar översyn av K-regler
Bild: shotput, pixabay.com (har beskurits)

Nu har en ny utgåva av mina ekonominyheter kommit ut. Är du inte prenumerant? Oroa dig inte, du hittar nyhetsbrevet i Arkivet. Där kan du också prenumerera på din egen utgåva!


Nyhetsbrev med innehåll!

45 år i branschen, 40 år med egen verksamhet!

 • Ekonominyheter på YouTube
 • BAS 2021 är här
 • BFN – Nytt om periodisering av coronastöd
 • Skatteoptimering i ägarledda företag för BG Institute
 • Nytt på YouTube om mitt arbete med BG Institute
 • Aktuella coronastöd 2021 med Eduhouse
 • Ägartransaktioner – 4 kurser med Eduhouse
 • K3-taxonomin för koncernredovisningar klar
 • K2 och K3 uppdateringar om överkursfond och fusion
 • BFN ser över K-reglerna om årsredovisning
 • RFR 1 och RFR 2 för 2021 finns ute nu
 • 2020 starkt år på sociala medier
 • Uppdateringar av läroboken Externredovisning
 • Föreläsningar januari 2021
 • Nya bokningar
 • Bokningskalendern – Utbildningar 2021
 • Aktuella nyhetsprodukter om ekonomi januari 2021
 • Min lärobok och mina handböcker

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för uppdragsgivare som Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov i din organisation. Under 2020 har företagsanpassade genomgångar genomförts på distans, med hänsyn till coronarestriktionerna, men med bra resultat.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos din organisation, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, kom med i mitt kontaktnät på LinkedIn, följ mig här på bloggen och på YouTube. Välkommen!


Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev

BESÖK NÄTBUTIKEN OCH BLI INSPIRERAD!

Prenumerera

Nyhetsbrev