Logo Willhem

Den 27 oktober 2020 höll jag en genomgång av programvaran Bokslut med deltagare från Willhem. Wolters Kluwer hade anlitat mig som utbildare och vi genomförde dagen på distans, liksom vi gör med all annan utbildning numera.

Om Willhem

Willhem äger och förvaltar ca 26 000 hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. Verksamheten växer och Willhem siktar på att bli Sveriges ledande bostadsföretag. Den totala ytan i beståndet är hela 1,85 miljoner kvadratmeter, varav 92 % bostäder.

Huvudkontoret finns i Göteborg, men dessutom finns Willhem i Borås, Eskilstuna, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Skövde, Stockholm, Trollhättan och Västerås.

Volym som hos en redovisningsbyrå

Willhem hanterar redovisning och bokslut för ca 240 bolag i verksamheten. Det ställer krav på kompetenta medarbetare och bra verktyg.

Med så stor volym på arbetet ökar kraven på möjligheter till bra anpassningar i programvaran, så vi ägnade en del av diskussionerna om alla möjligheter till ändringar som finns i Bokslut. Genom att lägga upp allmängiltiga mallar redan från början ska de säkra ett effektivt och enhetligt arbete inför högsäsongen, som kommer snart.

Det fina gensvaret under utbildningsdagen bekräftar verkligen kompetensen. Min starka förhoppning är att deltagarna nu finner sig få god hjälp av vårt verktyg.

Tänk vilka intressanta kontakter jag får möjlighet till tack vare dessa utbildningar. Tack för en givande dag, Willhem!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen. Dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School och BG Institute.

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån förutsättningar och behov på ditt företag.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter