Bokkontrakt externredovisning
Bild: Creative Commons Zero

Manuslämningen närmar sig för min nya lärobok om externredovisning. Om bara några få veckor är det dags för inlämning till Norstedts Juridik. Spännande!

Jag har lagt upp en ny sida för nyheter om boken. Sidan kommer successivt att utvecklas till en portal med nyheter om ämnesområdet, regelförändringar som berör innehållet, information om programvaror med mera.

Fortsättning följer! 🙂


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School, BG Institute och SIH Stockholms Internationella Handelsskola.

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter