Brutna länkar efter uppdatering av Bokföringsnämndens hemsida

(Bild: Needpix.com)

Bokföringsnämnden (BFN) uppdaterade sin hemsida den 29 juni 2020. Bland annat har de krypterat hemsidan med SSL-certifikat. Du ser det på att webbadresser till sidor på deras hemsida nu börjar med https i stället för http. Ett annat tecken på krypteringen är att till exempel sökmotorn Chrome visar ett hänglås till vänster om webbadressen för sidor som är krypterade.

Krypteringen är bra ur säkerhetssynpunkt och närmast standard numera – Gör det för din hemsida också om du inte redan har gjort det!

Årets inlägg är uppdaterade

BFN säger att du inte ska märka några nämnvärda förändringar som besökare till hemsidan, men gamla länkar från andra hemsidor kan ha brutits.

Jag har kontrollerat alla länkar till BFN från denna blogg i inläggen under första halvåret 2020 och uppdaterat dem. Mer än så har tiden inte räckt till nu, eftersom bloggen innehåller ett stort antal inlägg.

Äldre inlägg kan ha brutna länkar

Om du titta på äldre inlägg, från tiden augusti 2015-december 2019, kan du därmed råka ut för länkar som inte fungerar längre. Du kommer till BFNs hemsida, men får ett felmeddelande om att sidan saknas eller kan ha flyttats. Prova i så fall sökfunktionen på BFNs hemsida, eller gå till rätt datum i listan över nyheter.

Jag hoppas på din förståelse för brutna länkar i mina äldre inlägg här på bloggen.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School, BG Institute och SIH Stockholms Internationella Handelsskola.

I många fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter