Logo Eduhouse

Accountor Training heter numera Eduhouse Sverige. Den 26 februari 2020 lanserades det nya varumärket, den nya hemsidan och en ny plattform för webbutbildningarna. Jag har förmånen att få vara med på förändringsresan och bokningarna fortsätter att komma i hög takt.

Verksamheten startade som Accountor Training 2017. Jag har varit anlitad som en av deras föreläsare sedan start. Jag är nu uppe i 140 genomförda och bokade webbinarier 2017-2020. Här har du länkar till varje år jag har arbetat med dem.

Tack för ert stora förtroende genom åren. Vi ser fram emot 2021!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige, IHM Business School, BG Institute och SIH Stockholms Internationella Handelsskola.

I flera fall är genomgångarna företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter