CH International, 13 september 2018 (Bild: Lena Larsson)
Öppningstal och workshop för CH International, 13 september 2018 (Bild: Lena Larsson, beskuren)

Utbildningskalendern 2021 – Våren är redan fullbokad, men du är välkommen med bokningar för hösten 2021!

Så här bokar du

Du är välkommen att Kontakta mig för att boka din kurs. Du ser vad som finns tillgängligt i Webbshoppen. Du kan också boka en företagsanpassad utbildning för din organisation – Det är ett populärt val!

  • Du kan boka individuellt hos mina arrangörer
    • Länkar i listan i början av bokningskalendern för 2021
  • Du kan göra gruppbokningar hos mig
    • I egen regi
    • Du har deltagarna och lokalen – Jag har föreläsningen och dokumentationen!

Utbildningsspråk

Kurserna är på svenska eller engelska. Språket i de listade bokningarna är svenska om inget annat anges.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige (tidigare Accountor Training Sverige) och från 2020 även för IHM Business School, BG Institute och SIH Stockholms Internationella Handelsskola.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter