Ekonominyheter i din e-post | Economy news in your e-mail
Ekonominyheter i din e-post | Economy news in your e-mail (Bild: Picryl)

Nu har en ny utgåva av mina ekonominyheter kommit ut. Är du inte prenumerant? Oroa dig inte, du hittar nyhetsbrevet i Arkivet. Där kan du också prenumerera på din egen utgåva!


Nyhetsbrev med innehåll! | Newsletter Content

  • Fullbokad, alla uppdrag utförs på distans nu
  • Ekonominyheter på YouTube
  • BFN och BAS om bokföring i corona-tider
  • BFN och Srf om bokslut i corona-tider
  • Corona-åtgärder för företag – Nytt webbinarium
  • Genomförda föreläsningar april 2020
  • Bokningskalendern – Utbildningar 2020
  • Aktuella nyhetsprodukter om ekonomi april 2020
  • Mina handböcker

Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige (tidigare Accountor Training Sverige) och från 2020 även för IHM Business School, BG Institute och SIH Stockholms Internationella Handelsskola.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter