Mikrofon
Bild: Tim Reckmann, Flickr (beskuren)

Jag har tagit fram en ny utbildning för Eduhouse Sverige om Corona-åtgärder för företag. Informationen är fullt uppdaterad t.o.m. de nya reglerna om hyresrabatt från i fredags 17 april.

Hjälp att välja rätt

Fokus ligger på en sortering av vilka åtgärder som är bra för ditt företag och vilka åtgärder du bör se upp med. För varje åtgärd berättar jag också hur det går till att använda den.

Eduhouse genomför webbinariet med mig i samarbete med Finago.

Var med på utbildningen!

Webbinariet direktsänds den 21 april 2020 och det spelas in så att du kan se det när som helst i efterhand. Med webbinariet följer en utförlig dokumentation. Du som är auktoriserad redovisningskonsult får också aktualitetspoäng efter genomgången utbildning. Abonnera och utveckla din kompetens!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige (tidigare Accountor Training Sverige) och från 2020 även för IHM Business School, BG Institute och Stockholms Internationella Handelsskola SIH.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter