Ekonominyheter på YouTube
Ekonominyheter på YouTube (picture: Wikimedia Commons)

Nu finns ekonominyheter mars på YouTube! Jag producerar dessa filmer för RedovisningsHuset i Södertälje, om månadens nyheter i urval för företagare. Vill du ha något liknande för ditt företag? Hör i så fall av dig till mig (Kontakt)!

Innehåll ekonominyheter

Ekonominyheterna består av två fria webbinarier varje månad på YouTube! Mars månad präglas dock av en stor corona-oro, så del 1 prioriteras och del 2 pausas just nu.

  • Huvudnyheter denna månad:
    • Del 1 Allmänna nyheter: Nyheter för företag om corona-åtgärder – Men också många andra nyheter för företagare!
    • Del 2 Rättsfall: Paus under mars 2020

Se också nyhetsartiklarna jag skriver för RedovisningsHuset i Södertälje!

Del 1 – Allmänna nyheter

Många skatteändringar och andra ändringar är under lagstiftning. Här får du en bra överblick över vad som beslutas och när besluten börjar gälla. Men det är inte allt, vi täcker också en rad andra områden. Räkna med att du blir fullt uppdaterad och det på bara cirka 30 minuter!

Del 2 – Rättsfall

Rättsfall i urval för dig företagare. Erfarenheterna hjälper dig att undvika fallgroparna. Vi berättar om de senaste rättsfallen och allt detta får du på cirka 30 minuter!

YouTube  Kanalerna

Missa inga ekonominyheter – Prenumerera på YouTube-kanalerna och bli den förste att få reda på när nya filmer läggs upp!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad!

Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev


Prenumerera

Nyhetsbrev