Bokkontrakt externredovisning
Bild: Creative Commons Zero

I sommar ska de tomma sidorna fyllas och bli en lärobok i externredovisning på högskolenivå. Norstedts Juridik har just skrivit kontrakt med mig för att ge ut boken. Därmed är något jag har funderat på under en lång tid ett steg närmare att bli verklighet!

Jag siktar på att överföra min långa praktiska erfarenhet av redovisning (snart 45 år!), och av regelskapande, till en givande lärobok som tillför externredovisning sammanhang och perspektiv. Efter utgivningen får läsarna döma hur bra jag har lyckats. Det blir spännande.

Norstedts Juridik – Ett företag med 150 år i branschen

Norstedts Juridik är ett namn som förpliktigar. De står för högkvalitativ utgivning av juridisk litteratur och är mycket väletablerade på marknaden – faktiskt marknadsledande utgivare av juridiska verktyg och tjänster. Jag är därför både glad och stolt över att vara en av deras Experter och för tredje gången få deras förtroende.

  • Se deras tidigare utgivning av mig

Men nu närmast ser jag fram emot att få delta i Norstedts Juridiks storslagna författar- och föreläsarfest på Grand Hôtel den 12 mars. Det blir femte gången jag får vara med och träffa Sveriges främsta på juridikens område. Tänk att vara en av dem, det är fantastiskt!


Utbildningar

Ämnen som jag täcker här i bloggen håller jag också utbildningar och webbinarier om, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige (tidigare Accountor Training Sverige) och från 2020 även för IHM Business School, BG Institute och Stockholms Internationella Handelsskola SIH.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad!

Metod: Från teori till praktik
Resultat: Nätbutiken
Håll dig informerad: Nyhetsbrev


Prenumerera

Nyhetsbrev