Redovisningsdagen 2020 med Peter Berg, arrangerad av BG Institute!

Den 13 november 2020 är det dags för en av årets höjdpunkter – Redovisningsdagen 2020 i Stockholm!

  • For English summary see the end of this post

Innehåll

BG Institute arrangerar dagen med mig som föreläsare. Det blir redovisningsnyheter för onoterade företag, nyheternas kopplingar till skatterätten, praktisk hantering i BAS-kontoplanen och mycket mer. Aktuella rättsfall inom redovisning kommer självklart att ingå. Rättsfall illustrerar reglerna på ett bättre sätt än något annat!

Det ligger i sakens natur att jag fastställer innehållet så sent som möjligt, för att det ska vara aktuellt. Några huvudpunkter är dock givna redan nu. Följ länkarna så får du se mer om vilka de är.

BG Institute presenterar mig som ny föreläsare för dem på sin hemsida. I en intervju fördjupar de bilden av mig och av den kommande utbildningsdagen.

Så här presenterar BG Institute redovisningsdagen – här bokar du också ditt deltagande.

Sätt av den 13 november 2020 i din planering redan nu och anmäl dig till Redovisningsdagen 2020!


Summary in English

November 13, 2020 BG Institute organizes The Accounting Day 2020 with me in Stockholm!


Utbildningar

Ämnen som jag täcker här i bloggen håller jag också utbildningar och webbinarier om, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige (tidigare Accountor Training Sverige) och från 2020 även för IHM Business School, BG Institute och Stockholms Internationella Handelsskola SIH.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter