Mikrofon, intervju inför säsongen "Bokslut 2019"
Bild: Tim Reckmann, Flickr (beskuren)

Lisa Bjerre har intervjuat mig för Finagos blogg om tips inför säsongen “Bokslut 2019”.

  • For English summary see the end of this post

Nya skatteregler för företag

Jag har tagit fram utbildningen Nya skatteregler för företag – Nu gäller det! för Accountor Training. Temat är att nu är det dags för första gången att tillämpa alla de nya skattereglerna i bokslut för 2019. Kanske det var vad som gav Lisa Bjerre idén att intervjua mig för en artikel i Finagos Blogg?

Här ser du hennes artikel Dags för bokslut – Håll koll på ränteavdragen. Läs artikeln, se vad rubriken syftar på och inhämta praktiska tips! Följer du länken kan du också ladda ner en Checklista inför bokslutet, där vi vidgar vyerna och även tar upp annat bra att tänka på förutom de nya reglerna om begränsningar av ränteavdrag.

Tack för ert fina gensvar, Lisa och Finagos Blogg!

Artiklar och intervjuer

Se mer om artiklar av och intervjuer med mig här.

Var med på utbildningen!

Webbinariet sändes den 31 januari 2020 av Accountor Training, som också spelade in det så att du kan se innehållet när som helst i efterhand. Med webbinariet följer en utförlig dokumentation. Du som är auktoriserad redovisningskonsult får också aktualitetspoäng efter genomgången utbildning. Abonnera och utveckla din kompetens!

Anmäl dig

Eller gå till Kampanjen från Finago för att se webbinariet!

Summary in English

I have been interwieved by Lisa Bjerre at Finagos Blog on how to prepare yourself for setting up Swedish financial reports for 2019.


Utbildningar

Ämnen som jag täcker här i bloggen håller jag också utbildningar och webbinarier om, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Eduhouse Sverige (tidigare Accountor Training Sverige) och från 2020 även för IHM Business School, BG Institute och Stockholms Internationella Handelsskola SIH.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter