BAS-böckerna 2020
Bild: © Peter Berg, peter@hpberg.se

Lisa Bjerre har intervjuat mig för Finagos blogg om tips för att använda BAS-kontoplanen effektivt.

  • For English summary see the end of this post

BAS-kontoplanen är ett suveränt verktyg – rätt använt

Jag har haft glädjen att utforma och genomföra utbildningar om BAS-kontoplanen, senast under 2019 och 2020 (BAS 2020 – Ny utbildning). Det inspirerade Lisa Bjerre att intervjua mig för en artikel i Finagos Blogg.

Här ser du hennes artikel Jobba smart med BAS-kontoplanen. Läs artikeln och se vad rubriken syftar på och inhämta praktiska tips!

Tack för ert fina gensvar, Lisa och Finagos Blogg!

Artiklar och intervjuer

Se mer om artiklar av och intervjuer med mig här.

Var med på utbildningen!

Webbinariet sändes den 14 februari 2020 av Accountor Training, som också spelade in det så att du kan se innehållet när som helst i efterhand. Med webbinariet följer en utförlig dokumentation. Du som är auktoriserad redovisningskonsult får också aktualitetspoäng efter genomgången utbildning. Abonnera och utveckla din kompetens!

Anmäl dig

Summary in English

I have been interwieved by Lisa Bjerre at Finagos Blog on how to be smart when using the Swedish BAS Chart of Accounts.


Utbildningar

Ämnen som jag täcker här i bloggen håller jag också utbildningar och webbinarier om, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Accountor Training Sverige och från 2020 även för IHM Business School, BG Institute och Stockholms Internationella Handelsskola SIH.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter