Logo Kumquat Redovisning

Den 29 november 2019 besökte jag Kumquat Redovisning i Uppsala, för en företagsanpassad utbildning på uppdrag av Wolters Kluwer Scandinavia. Ämnet var Wolters Kluwers molnbaserade programvara Capego Bokslut.

  • For English summary see the end of this post

Kumquat Redovisning

… bildades 2007 och består av sju konsulter, de flesta med över 20 års erfarenhet i branschen. De har tillsammans en gedigen bakgrund från storbyrå som PwC, mindre byrå som Damando, storföretag som Vattenfall och Sagax men också som egenföretagare och som ekonomiansvariga i olika branscher.

Målgrupp och arbetssätt (saxat från deras hemsida):

Våra kunder som är små och medelstora företag finns inom många olika branscher. Hos oss sätts alltid kunden i fokus och en hög servicenivå är för oss en självklarhet. Vi anpassar våra tjänster utifrån kundens situation och behov. Våra ledstjärnor är kvalitet och effektivitet.

Byrån finns i centrala Uppsala, på Drottninggatan 2.

Capego Bokslut

Det var ett gäng engagerade och kvalificerade deltagare jag fick träffa. De är mycket erfarna i att upprätta bokslut, så utbildningen inriktades på en introduktion i programvaran och övergången till den.

Kumquat inriktar sig medvetet på en digitalisering av sitt arbete, det framgick tydligt under utbildningsdagen. Jag ser det som att de ligger helt rätt i utvecklingen. Jag önskar er på Kumquat lycka till i arbetet med att anpassa Capego Bokslut för era behov!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Accountor Training Sverige och från 2020 även för IHM Business School och BG Institute.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Summary in English

In November 2019 I visited Kumquat Accounting in Uppsala, for introduction in the cloudbased software Capego Bokslut on behalf of Wolters Kluwer Scandinavia.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter