BG Institute - Marknadsledande inom privat utbildning i juridik (Bild: LinkedIn)

Den 25 november hade jag ett trevligt och givande möte i Stockholm med Nina Berggren, utvecklingschef för BG Institute. Under mötet kom vi överens om att inleda ett samarbete där BG Institute anlitar mig som föreläsare med eget undervisningsmaterial.

  • For English summary see the end of this post

BG Institute – En del av Blendow Group

Saxat ur deras egen presentationen på Hemsidan av sin verksamhet.

BG Institute erbjuder dig de bästa kurserna och seminarierna inom de mest aktuella rättsområdena med hjälp av Sveriges främsta föreläsare.

(—) Vi är marknadsledande inom privat utbildning i juridik.

(—) Som ett led i vårt arbete att behålla vår marknadsledande position har vi implementerat utbildningsformen blended learning. Blended learning är framtidens modell för utbildning och består av traditionella klassrumsmetoder i kombination med digitala element.

(—) BG Institute är ett affärsområde inom Blendow Group. I gruppen ingår även Blendow Publishing, med bland annat Dagens Juridik och Allt om Juridik, och Blendow Lexnova. Tillsammans står vi för nyhetsbevakning, information och utbildning inom juridik.

Vårt samarbete

Jag ser fram emot att bli en del av BG Institute från 2020. Jag hade mitt första möte med dem redan 2016 (Meeting BG Institute), och nu blir det alltså av!

Jag ser också fram emot att arbeta med konceptet blended learning eftersom jag har omfattande erfarenhet av dels klassrumsundervisning, dels webbinarier på flera plattformar. Men nu blir det första gången jag får kombinera dessa metoder.

Vi har påbörjat planeringen för hösten 2020. Jag återkommer med mer konkret information när planeringen är klar.


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Accountor Training Sverige och från 2020 även för IHM Business School och BG Institute.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Summary in English

In November 2019 I met with Ms. Nina Berggren, Head of Development at BG Institute (for more on the organization see my article Meeting BG Institute from 2016). We agreed to establish a cooperation from 2020 with me as one of their lecturers, producing my own training material.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter